Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Spanje Voetbal Ek Selectie

De verdediger van Real Madrid ook de aanvoerder en recordinternational van de Spaanse selectie is niet opgeroepen door bondscoach Luis Enrique die. De Engelse bondscoach Gareth Southgate heeft verdediger Ben White van Brighton Hove Albion bij zijn EK-selectie gehaald als vervanger van Trent Alexander-Arnold.

Spanje voetbal ek selectie
Pin Op Voetbal

Sergio Busquets is hersteld van een infectie met het coronavirus en sluit weer aan bij de Spaanse selectie op het EK voetbal.

Spanje voetbal ek selectie

. Het opent haar Europees kampioenschap op 14 juni tegen Zweden. Het toernooi gaat onverminderd hard door. Spanje was een van de deelnemende landen aan het Europees kampioenschap voetbal 2016 in Frankrijk. De 23-jarige White debuteerde als invaller tegen de Oostenrijkers en mag nu mee naar het EK.

Busquets vliegt vrijdag met zijn teamgenoten naar Sevilla voor de tweede groepswedstrijd tegen Polen. White vervangt Alexander-Arnold in EK-selectie Engeland. De vleugelverdediger van Liverpool raakte afgelopen week geblesseerd in de gewonnen oefeninterland tegen Oostenrijk 1-0. Plus ook weer de daarbijbehorende statistieken van alle spelers van Spanje tijdens het EK 2021.

David de Gea Manchester United Unai Simón Athletic Robert Sánchez Brighton Hove Albion Verdedigers. Selectie Spanje Deze pagina bevat het gedetailleerde selectie-overzicht van een club. José Gayà Valencia Jordi Alba Barcelona Pau Torres Villarreal Aymeric Laporte Manchester City Eric García Manchester City Diego Llorente Leeds United César Azpilicueta Chelsea. De bondsvoorzitter baalt van het feit dat de selectie niet gevaccineerd is ter.

Spanje heeft vanavond zijn achtste finale van het EK 2021 voetbal gewonnen. Selectie Spanje EK 2021 Bondscoach Luis Enrique heeft de Spaanse selectie bekend gemaakt. Door de afwezigheid van Ramos Dani Carvajal Nacho Fernandez Álvaro Odriozola Isco Lucas Vazquez en Marco Asensio is er geen enkele speler van Real opgenomen in. Een dag nadat de Spaanse aanvoerder Sergio Busquets positief had getest op corona is het virus ook de selectie van EK-tegenstander Zweden.

Woensdagavond wordt de tweede halve finale gespeeld tussen het verrassende Denemarken en Engeland dat zo graag eens Europees kampioen wil wordenWe concentreren ons echter eerst op de halve finale van dinsdagavond die tussen Italië en Spanje in de halve finale EK 2021. Volledige EK-selectie Spanje. Nadien volgen nog partijen tegen Polen 19 juni. Buitenlands voetbal Voor de Rode Duivels wacht zondag tegen Kroatië een laatste échte test richting EK.

Jong Spanje neemt dinsdag de plaats in van het echte Spanje. Spanje zit op het EK in groep E. David de Gea Manchester United Unai Simón Athletic Club Robert Sánchez Brighton Hove Albion. Vooral de absentie van Busquets zou een aderlating zijn.

We zijn al weer bij de halve finales van het EK voetbal beland. Na negentig minuten stond er 3-3 op het scorebord en moest er verlengd worden. Selectie Spanje EK 2021 Doelmannen. Voor Vicente del Bosque was het de tweede en laatste keer dat hij als bondscoach aan het EK voetbal deelnam.

Spanje was een van de 52 leden van de UEFA die zich inschreef voor de kwalificatie voor het EK 2008. Onduidelijk is of Llorente en Busquets het EK gaan missen. Twee van die leden Zwitserland en Oostenrijk waren als organiserende landen automatisch geplaatst. Spanje was een van de deelnemende landen aan het Europees kampioenschap voetbal 2012 in Polen.

Het was de tiende deelname voor het land dat in 1964 2008 en 2012 telkens Europees kampioen werd. Opvallende afwezige is Sergio Ramos de verdediger van Real Madrid lijkt niet fit genoeg. Voor Spanje en Portugal was die er vanavond al. Kroatië was op 1-0 gekomen na flater van de Spaanse doelman Simón die op klassieke wijze een redelijk harde terugspeelbal van Pedri niet goed aanneemt waardoor de bal in eigen doel belandt.

Rubiales is boos dat de voorbereiding van het nationale team door een positieve test in de war geschopt is. Voetbalbond RFEF heeft nog niet besloten of het de twee wil vervangen. Selectie Spanje EK 2021 En hier de complete Spaanse selectie op het EK voetbal. De 180-voudig Spaans international ontbreekt in de 24-koppige selectie die bondscoach.

Spanje hoeft zijn definitieve selectie pas zaterdagavond door te geven 48 uur voor zijn eerste pot op het toernooi tegen Zweden. Ook opmerkelijk is de keuze van Enrique om slechts 24 spelers te selecteren waar er 26 zijn toegestaan. Hij is de aanvoerder van Spanje en de as waaromheen het elftal. De laatste PCR-test leverde een negatieve uitslag op en dus mag de aanvoerder van Spanje weer aansluiten bij de selectie.

Sergio Ramos maakt geen deel uit van de EK-selectie van Spanje. Alle spelers van de teams worden weergegeven met hun leeftijd nationaliteit contractduur en de huidige marktwaarde. Spanje werd ingedeeld in groep F samen met Zweden uit pot 1 Noord-Ierland uit pot 6 Denemarken uit pot 3 Letland uit pot 4 IJsland uit.

Spanje voetbal ek selectie
Spaanse Selectie Haalt Opgelucht Adem Geen Nieuwe Besmettingen Ek Voetbal 2020 Sporza

Spanje voetbal ek selectie
Pin Op Kledij

Spanje voetbal ek selectie
Dit Spaanse Sterrenelftal Laat Luis Enrique Noodgedwongen Thuis Voetbal International

Spanje voetbal ek selectie
Pin Op Voetballerfoto S

Spanje voetbal ek selectie
Spanje Op Het Europees Kampioenschap Voetbal 2012 Wikipedia

Spanje voetbal ek selectie
Pin Op Red Devils

Spanje voetbal ek selectie
Pin Op Voetbal

Spanje voetbal ek selectie
Verrassing Van Formaat Sergio Ramos Niet In Ek Selectie Spanje Voor Het Eerst Ook Geen Enkele Speler Van Real Geselecteerd Ek Voetbal Hln Be

Posting Komentar untuk "Spanje Voetbal Ek Selectie"